ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/7/20

Ημαθία: Τον δάγκωσε φίδι και το πήρε μαζί του στο Κέντρο ΥγείαςΤετάρτη, 22 Ιουλίου 2020
EKABNews

Ημαθία: Τον δάγκωσε φίδι και το πήρε μαζί του στο Κέντρο Υγείας
athensvoice.gr

Προκειμένου οι γιατροί να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για δηλητηριώδες φίδι
Ένας 55χρονος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, πήγε στο Κέντρο Υγείας με το φίδι που τον είχε δαγκώσει - Αρνήθηκε να του χορηγηθεί ο κατάλληλος αντιοφικός ορός.

Ένας 55χρονος άνδρας από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, εμφανίστηκε προ ημερών στο Κέντρο Υγείας της Αλεξάνδρειας κρατώντας στο χέρι ένα φίδι που νωρίτερα τον είχε δαγκώσει.

Ο 55χρονος έσπευσε στο πλησιέστερο νοσοκομείο (Κέντρο Υγείας Αλεξάδρειας), κρατώντας το φίδι μέσα σε σακούλα γνωστής εταιρίας Σούπερ μάρκετ , προκειμένου οι γιατροί να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για δηλητηριώδες φίδι.

Οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας εξεπλάγησαν με το πρωτότυπο περιστατικό και προσπάθησαν να δώσουν στον τραυματία άμεσα τις πρώτες βοήθειες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomi.news o 55χρονος παρά τις εκκλήσεις των γιατρών και αφού εξέτεσαν το τσίμπιμα στο δάκτυλο του χεριού του αρνήθηκε να του χορηγηθεί ο κατάλληλος αντιοφικός ορός και αποχώρησε από το Κέντρο Υγείας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βρισκόταν και υπό την επήρεια αλκοόλ. 

 

Γιατροί και νοσηλευτές προσπάθησαν να κρατήσουν τον 55χρονο στο Κέντρο Υγείας ωστόσο αυτός με το φίδι αποχώρησαν χωρίς δευτερη σκέψη.

«Πηγή: athensvoice.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews