ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/7/20

Τα ΜΑΤ μέσα στο υπουργείο Υγείας και οι Εργαζόμενοι απ' έξω, ΒίντεοΤετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
EKABNews

Μετά τα χειροκροτήματα, όλοι εμείς οι 16000 συμβασιούχοι στην υγεία λέγαμε ότι θα φάμε κλωτσιές αλλά τελικά φάγαμε ΜΑΤ. Γιατί η διασφάλιση της δημόσιας υγείας με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, κατατάσσεται στην κατηγορία των "ταραχοποιών". Εύγε!!

Τα ΜΑΤ μέσα στο υπουργείο Υγείας και οι Εργαζόμενοι απ'έξω
Murron S


15 Ιουλ 2020


Τα ΜΑΤ υποδέχθηκαν τους «ήρωες» γιατρούς στο υπουργείο Υγείας
rosa.gr

Με την γνωστή προσφιλή πρακτική της απάντησε και σήμερα η κυβέρνηση απέναντι στους υγειονομικούς εργαζομένους που έθεσαν σε κίνδυνο τους εαυτούς και τις οικογένειές τους κατά την πανδημία και που τώρα διεκδικούν την μονιμοποίηση των επικουρικών υγειονομικών και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Σήμερα το πρωί γιατροί και νοσηλευτές εργαζόμενοι στις δημόσιες μονάδες Υγείας και Πρόνοιας πραγματοποίησαν μαζική συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας, όπου τους περίμεναν σε ετοιμότητα δυνάμεις των ΜΑΤ, που βρίσκονταν ήδη παρατεταγμένοι στην οδό Αριστοτέλους.

Όταν αντιπροσωπεία του υγειονομικού προσωπικού προσέγγισε την είσοδο του υπουργείου, πήγε να προκληθεί ένταση, με τα ΜΑΤ να εισέρχονται από την πλαϊνή είσοδο του Υπουργείου, στο εσωτερικό του “έτοιμοι για δράση”, φορώντας ήδη αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Έτσι, τα ΜΑΤ, για ακόμη μία φορά, βρέθηκαν απέναντι σε συμπολίτες τους. Έκλεισαν τον δρόμο στους ανθρώπους που τους φροντίζουν και τους περιθάλπουν όταν το χρειάζονται.

Πηγή: rosa.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews