ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/7/20

Παράδοση ιατρικού εξοπλισμού στο ΕΚΑΒ Ρόδου από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020
EKABNews

Παράδοση ιατρικού εξοπλισμού στο ΕΚΑΒ Ρόδου
ert.grΙατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υγειονομικό υλικό, αξίας 35.000 ευρώ, παρέδωσε σήμερα το πρωί στο ΕΚΑΒ Ρόδου ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, συνοδευόμενος από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Χρήστο Ευστρατίου και την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Χαρούλα Γασιράνη.Το υλικό παρέλαβαν ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, Γρηγόρης Ρουμάνης και ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ρόδου, Σάββας Καραταπάνης.
Πρόκειται για εξοπλισμό που το ίδιο το ΕΚΑΒ ζήτησε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η οποία το εξασφάλισε και το παρέδωσε, με στόχο την αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του ΕΚΑΒ και των διασωστών του.Το υλικό που παραδόθηκε αφορά:
– 1 Μόνιτορ Απινιδωτή με δυνατότητα Εξωτερικής βηματοδότησης (με όλες τις λειτουργίες και εξαρτήματα που περιγράφονται στις τεχνικές προδιαγραφές, για την πλήρη λειτουργία του, κατάλληλο για χρήση σε αεροδιακομιδές).
– 3 Εξωτερικούς αυτόματους απινιδωτές (κατάλληλους για λειτουργία σε ακραίες συνθήκες και σε καθημερινή βάση, από επαγγελματίες διασώστες. Ο συγκεκριμένος τύπος απινιδωτή είναι ο πιο ανθεκτικός που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα και χάρη στην αξιοπιστία του και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του επιλέχθηκε από τη NASA και έγινε ο πρώτος αυτόματος απινιδωτής στο διάστημα).
– 3.000 γάντια νιτριλίου
– 40 Φόρμες αδιάβροχες ολόσωμες
– 24 λίτρα Υγρό Απολυμαντικό Καθαρισμού Επιφανειών
– 12 λίτρα Αντισηπτικό χεριών
Το προσεχές διάστημα πρόκειται να γίνει η παράδοση 2 Αναπνευστήρων Ενηλίκων, οι οποίοι επίσης έχουν ζητηθεί από το ΕΚΑΒ και έχουν παραγγελθεί από την Περιφέρεια και τους αναμένει εντός των επομένων ημερών.
Η συνολική αξία των μηχανημάτων και υλικών, συμπεριλαμβανομένων και των αναπνευστήρων, ανέρχεται σε 55.000,00 €.

Πηγή: ert.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews