ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/7/20

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την απασχόληση ιατρών στο Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ) για τη διαχείριση των ασθενών στις κλίνες ΜΕΘΤετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
EKABNews

Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος αναφορικά με την απασχόληση ιατρών στο Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ) για τη διαχείριση των ασθενών στις κλίνες ΜΕΘ
13/07/2020


Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

Ιατρούς του κλάδου ΕΣΥ, πλην των Συντονιστών Διευθυντών, να δηλώσουν επιθυμία απασχόλησης στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ για τη διαχείριση σε 24ωρη καθημερινή βάση των εισαγωγών και εν γένει των ασθενών στις κλίνες ΜΕΘ. Οι ενδιαφερόμενοι –κατά προτίμηση υπηρετούντες ήδη σε ΜΕΘ- δηλώνουν επιθυμία απασχόλησης στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ με την αποστολή σύντομου βιογραφικού σημειώματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση kepy.meth@ekab.gr μέχρι την 31.07.2020.

Εν συνεχεία θα κληθούν κατά σειρά προτεραιότητας για προσωπική συνέντευξη.

Η εκπαίδευση όσων ιατρών επιλεγούν για την Ιατρική ομάδα διαχείρισης των ασθενών στις κλίνες ΜΕΘ από το ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ (Τέρμα οδού Υγείας, Αθήνα), και η συμμετοχή τους στην 24ωρη επιχειρησιακή λειτουργία του Κέντρου, θα αρχίσει με το πέρας της εκπαίδευσης. Για την απασχόλησή τους στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ οι ιατροί αμείβονται σύμφωνα με τις διατάξεις του ανωτέρω σχετ. 2 από τον προϋπολογισμό του ΕΚΑΒ.

Επισημαίνεται ότι οι εφημερίες που πραγματοποιούν οι ιατροί του ΕΣΥ στο πλαίσιο της 24ωρης λειτουργίας του ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ, δεν συνυπολογίζονται στοναριθμό εφημεριών της οργανικής τους θέσης.

Η  παρούσα πρόσκληση να προωθηθεί με ευθύνη των Διοικητών της 1ης και 2ης ΥΠΕ, σε όλα τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα αρμοδιότητάς τους της Περιφέρειας Αττικής.Οι Διοικητές των νοσοκομείων υποχρεούνται να προωθήσουν την πρόσκληση σε όλες ανεξαρτήτως τις κλινικές και τα τμήματα και με ευθύνη των Διευθυντών και Προϊσταμένων, να ενημερωθεί όλο το ιατρικό προσωπικό αρμοδιότητάς τους και να αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι ιατροί θα απευθύνονται στο Αυτοτελές Τμήμα Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ, ( κ. Α.Κατερινόπουλος, 2132143217).


 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1) 1η ΥΠΕ Αττικής
 Ζαχάρωφ 3
 Τ.Κ. 11527 Αθήνα
2) 2η ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου
 Θηβών 198 Αγ.Ιωάννης Ρέντης
 Τ.Κ. 18233 Πειραιάς
3) ΕΚΑΒ
 Κεντρική Υπηρεσία
 Αυτοτελές Τμήμα Επιχειρήσεων Υγείας
 Τέρμα οδού Υγείας & Μεσογείων
 Τ.Κ. 11527 Αθήνα
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ:
1)Γρ. Υπουργού
2)Γρ. Υφυπουργού Υγείας
3) Γρ. Προϊσταμένης της Γεν.Δ/νσης
 Υπηρεσιών Υγείας
4)Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Ν.Π.
 Τμήμα Ιατρών ΕΣΥ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews