ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/7/20

Παραδόθηκε ποσότητα υλικών προστασίας στο Κ. Υγείας και το ΕΚΑΒ της Σκιάθου
Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020
EKABNews

Παραδόθηκε ποσότητα υλικών προστασίας στο Κ. Υγείας και το ΕΚΑΒ της Σκιάθου
magnesianews.gr
 

Μετά από προσπάθεια του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Σκιάθου

Στο Κ. Υγείας αλλά και το ΕΚΑΒ της Σκιάθου παραδόθηκε ποσότητα υλικών προστασίας απολυμαντικών υλικών και ιατρικού εξοπλισμού χρήσιμου για την αντιμετώπιση καθημερινών περιστατικών, μετά από προσπάθεια που είχε γίνει απ΄τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Σκιάθου (ΕΕΣΥΣ).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση, «πριν μήνες εν μέσω καραντίνας λόγω του Covid19, ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Σκιάθου – ΕΕΣΥΣ ανέλαβε μια πρωτοβουλία στήριξης των δύο Δημοσίων φορέων παροχής δωρεάν υγείας στη Σκιάθο, συγκεκριμένα του Κ. Υγείας και του ΕΚΑΒ. Οι συμπολίτες ανταποκρίθηκαν και με τις μικρές οικονομικές δυνατότητες της εποχής μας, όλοι συνέβαλαν να αποκτηθεί μεγάλη ποσότητα υλικών ατομικών μέσων προστασίας , απολυμαντικών υλικών , και ιατρικού εξοπλισμού χρήσιμου για την αντιμετώπιση καθημερινών περιστατικών».

 


Πηγή: magnesianews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews