ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/7/20

Μάριος Σφακιανάκης: Το ΕΚΑΒ να έχει λόγο στις συσκέψεις για τον COVID 19Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
EKABNews

Μ. Σφακιανάκης: Το ΕΚΑΒ να έχει λόγο στις συσκέψεις για τον COVID 19
politica.gr

Την πεποίθηση πως το ΕΚΑΒ πρέπει να έχει λόγο στις συσκέψεις για τον COVID 19, εξέφρασε στον Politica 89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη, ο Αντιπρόεδρος εργαζομένων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  ΕΚΑΒ Μάριος Σφακιανάκης.

“Δυστυχώς στις συσκέψεις για το σχεδιασμό διαχείρισης περιστατικών COVID 19, δεν ρωτάνε ποτέ τη γνώμη μας. Μπορεί να θεωρούν δεδομένο πως το ΕΚΑΒ θα παρέμβει σε οτιδήποτε συμβεί. Δεν υπολογίζουν αν επαρκούν τα ασθενοφόρα και το προσωπικό ώστε να μπορεί το ΕΚΑΒ παρεμβαίνει πάντα στα ξενοδοχεία και τα αεροδρόμια, και σε αυτό δεν ξέρω μήπως φταίμε κι εμείς ως ΕΚΑΒ επειδή δεν διεκδικούμε την ενημέρωση μας. “

Απαντώντας στο κατά πόσο είναι προστατευμένο το προσωπικό του ΕΚΑΒ, από τον CΟVID 19, ο κ. Σφακιανάκης, αναφέρει πως δεν είμαστε εντελώς προστατευμένοι αλλά ούτε και τελειώς απροστάτευτοι. Το μόνο βέβαιο είναι πως το ΕΚΑΒ θα πρέπει να έχει λόγο για το πως θα διαχειριστεί το περιστατικό. Οι προσλήψεις είναι αναγκαίες ακόμα και στο ΕΚΑΒ, σε περιοχές όπως την Σητεία η την Ιεράπετρα χρειάζεται περαιτέρω προσωπικό με μόνιμες προσλήψεις. Δεν είναι λύση του να μετακινείς το υπάρχον προσωπικό του ΕΚΑΒ, από τη μία περιοχή στην άλλη.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σφακιανάκης, αναφέρθηκε και στη πρόσφατη Δωρεά Μόνιτορ που έλαβε το ΕΚΑΒ, υπογραμμίζοντας πως τέτοιες πράξεις θα βοηθήσουν στη δουλειά μας και στην αναβάθμιση της ευχαριστούμε ιδιαίτερα το δωρητή.

Ακούστε τον κ. Σφακιανάκη:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Πηγή: politica.gr        
    About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews