ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/7/20

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ: Τέλος οι μεταφορές CovidΔευτέρα, 20 Ιουλίου 2020
EKABNews

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ: Τέλος οι μεταφορές Covid
patris.gr

Στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου, ο οποίος θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη στην Κρήτη,  σκοπεύουν να ανακοινώσουν εκπρόσωποι του ΕΚΑΒ στο νησί την απόφαση της Ομοσπονδίας ότι στο εξής θα απέχουν από μεταφορές περιστατικών Covid 19.

Ο κ. Παπαευσταθίου θα βρεθεί στην Κρήτη στο πλαίσιο του  επιχειρησιακού προγράμματος ελέγχου, ετοιμότητας, εκπαίδευσης, ασκήσεων από το ΕΚΑΒ στους υγειονομικούς σχηματισμούς του νησιού οπότε και συνδικαλιστές θα του ανακοινώσουν ότι δεν πάει άλλο, απαιτώντας την απεμπλοκή τους από τη μεταφορά των συγκεκριμένων περιστατικών, τα οποία  δεν είναι έκτακτα, όπως λένε.

Στο Ηράκλειο, το ΕΚΑΒ έχει τη δυνατότητα να διαθέσει ένα ασθενοφόρο αποκλειστικά για τη διαδικασία της μεταφοράς περιστατικών Covid(ώστε να μην εμπλέκονται άλλα ασθενοφόρα), όμως αυτό δεν είναι εφικτό σε άλλες περιοχές που διαθέτουν ένα και μόνο ένα ασθενοφόρο όπως για παράδειγμα στην Ιεράπετρα ή στο Ρέθυμνο.

Στην Ιεράπετρα αν χρειαστεί να επιστρατευτεί το ασθενοφόρο για μεταφορά Covid, θα πρέπει να μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο όπου λειτουργεί ξενοδοχείο καραντίνας, να επιστρέψει στη βάση του, δηλαδή στην Ιεράπετρα, να υποβληθεί σε διαδικασία απολύμανσης και για τουλάχιστον ένα δίωρο να μείνει εκτός «μάχης».

Αυτό σημαίνει ότι το ασθενοφόρο δεσμεύεται για αρκετές ώρες αφήνοντας ακάλυπτη μία ολόκληρη περιοχή σε περίπτωση κάποιου έκτακτου σοβαρού περιστατικού.

Πηγή: patris.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

 1. Στο Ηράκλειο, το ΕΚΑΒ έχει τη δυνατότητα να διαθέσει ένα ασθενοφόρο αποκλειστικά για τη διαδικασία της μεταφοράς περιστατικών Covid(ώστε να μην εμπλέκονται άλλα ασθενοφόρα), όμως αυτό δεν είναι εφικτό σε άλλες περιοχές που διαθέτουν ένα και μόνο ένα ασθενοφόρο όπως για παράδειγμα στην Ιεράπετρα ή στο Ρέθυμνο.
  Τι παει να πει αυτη η μ@λ@κι@?
  Ειναι δουλεια του ΕΚΑΒ να πηγαινει περιπατητικους στα ξενοδοχεια για διακοπες?
  Αυτη ειναι η δουλεια του ΕΚΑΒ ειτε εχει 1 ειτε εχει 500 ασθενοφορα/
  Εχετε τρελαθει εντελως και στο υπουργειο και στην υπηρεσια και στην ομοσπονδια και τα σωματεια?
  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews