ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/7/20

EKAB be S.A.F.E. στο νομό Χαλκιδικής από το Παράρτημα Θεσσαλονίκης
Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
EKABNews
Το ΕΚΑΒ, βάσει του Πανελλαδικού σχεδίου δράσης του σχετικά με την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Υγειονομικών Σχηματισμών και τον συντονισμό της παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών & κρίσεων, ολοκλήρωσε τη 5η και τελευταία εβδομάδα του ειδικού προγράμματος ελέγχου ετοιμότητας, εκπαίδευσης & ασκήσεων με την κωδική ονομασία «ΕΚΑΒ be S.A.F.E.», σχετικά με τη διαχείριση ύποπτων και επιβεβαιωμένων περιστατικών SARS-CoV-2, από τους Επαγγελματίες Υγείας αλλά και τα στελέχη των εμπλεκόμενων τοπικών φορέων & υπηρεσιών της νησιωτικής χώρας περιλαμβάνοντας και το νομό Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα για το νομό Χαλκιδικής, το πρόγραμμα «ΕΚΑΒ be S.A.F.E.», ολοκληρώθηκε με επιτυχία από το Παράρτημα Θεσσαλονίκης, ΕΚΑΒ-2 (γιατρούς και διασώστες) στους παρακάτω Υγειονομικούς σχηματισμούς:

Τρίτη 30/6/2020
Πραγματοποίηση προγράμματος ελέγχου ετοιμότητας, εκπαίδευσης & ασκήσεων του Υγειονομικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας  Νέας Καλλικράτειας, του Κέντρου Υγείας Νέων Μουδανίων και του Κέντρου Υγείας Κασσανδρείας σχετικά με τη διαχείριση ύποπτου ή επιβεβαιωμένου περιστατικού SARS-CoV-2.

Τετάρτη 01/7/2020
Πραγματοποίηση προγράμματος ελέγχου ετοιμότητας, εκπαίδευσης & ασκήσεων του Υγειονομικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας  Παλαιοχωρίου και του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου σχετικά με τη διαχείριση ύποπτου ή επιβεβαιωμένου περιστατικού SARS-CoV-2.

Πέμπτη 02/7/2020
Πραγματοποίηση προγράμματος ελέγχου ετοιμότητας, εκπαίδευσης & ασκήσεων του Υγειονομικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής σχετικά με τη διαχείριση ύποπτου ή επιβεβαιωμένου περιστατικού SARS-CoV-2, παρουσία του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Ν. Παπαευσταθίου και της Δ/ντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης κ. Χ. Καραμπελίδου.

Ιατροί : ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΑΛΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Διασώστες : ΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΑΟΥΣΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΜΑΝΤΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews