ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/7/20

Δωρεά ασθενοφόρου στο ΚΥ Μυκόνου στην μνήμη του Σωκράτη Κόκκαλη JrΣάββατο, 11 Ιουλίου 2020
EKABNews

Σύγχρονο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου: Δωρεά στην μνήμη του Σωκράτη Κόκκαλη Jr
cyclades24.gr
09/07/2020

Από Γιώργος Σολάρης
 
Στην δωρεά ενός σύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου που ενισχύει σημαντικά το Κέντρο Υγείας της Μυκόνου, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο, προχώρησε το ίδρυμα “Florios Mykonos Foundation”.

Σε ανάρτηση του στο facebook, ο πρόεδρος του ιδρύματος Φλώριος Ασημομύτης αναφέρει:

“Με συνέπεια στα λεγόμενά μας και σε συνέχεια της ανακοίνωσής μας προ μηνών, όπου κάναμε γνωστή την πρόθεσή μας για τη δωρεά Ασθενοφόρου προς το Κέντρο Υγείας Μυκόνου, επανερχόμαστε σήμερα για να ολοκληρώσουμε αυτήν την ενημέρωση, με την Ανακοίνωση της παράδοσης ενός πλήρους εξοπλισμένου Ασθενοφόρου

Με τη συνεισφορά των εταιρειών μου ΟΠΤΙΚΑ ΜΥΚΟΝΟΥ ΟΕ και FLORIOS INVESTMENTS AE , με μεγάλη χαρά υπερηφάνεια, το Ιδρύμα Florios Mykonos Foundation, ολοκληρώνει ακόμα μία δράση του, η οποία τελείται Εις μνήμην του Σωκράτη Κόκκαλη Jr.

Ο αγώνας μας δε σταματά και η ανάγκη μας για προσφορά πολλαπλασιάζεται καθημερινά όσο ο κόσμος αγκαλιάζει τις δράσεις μας. Για αυτό συνεχίζουμε να δείχνουμε την αγάπη και το σεβασμό μας στον τόπο μας , αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του και εκπληρώνοντας δράσεις που αποσκοπούν σε ένα καλύτερο αύριο, σε μία ασφαλή καθημερινότητα, τόσο για εμάς τους μόνιμους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες που επιλέγουν την αυθεντικότητα και την ομορφιά της Μυκόνου.

Με εκτίμηση, για το Ίδρυμα

Φλώριος Ασημομύτης”Πηγή: cyclades24.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews