ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/7/20

Πρωτοβουλία για τη μεταφορά φαρμάκων και την ενίσχυση του ΕΚΑΒ - Δωρεά ηλεκτρικού Van 3.5 τόνων MAXUS EV 80 Η2L2


Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020
EKABNews

Πρωτοβουλία για τη μεταφορά φαρμάκων και την ενίσχυση του ΕΚΑΒ
virus.com.gr
 
Ευάλωτοι πολίτες θα έχουν πρόσβαση σε φάρμακα και απαραίτητο υλικό, καθώς ακόμη θα διευκολύνονται οι παραδόσεις μεταξύ ΕΚΑΒ και νοσηλευτικών δομών, χάρη στην πρωτοβουλία της TryEV, καινοτόμου εταιρείας προώθησης της ηλεκτροκίνησης.

Στο πλαίσιο της μάχης κατά του νέου κοροναϊού, μια σημαντική δράση ενισχύει το έργο του Υπουργείου Υγείας με τη διάθεση ηλεκτρικών φορτηγών για τη μεταφορά φαρμάκων σε πολίτες που χρήζουν βοήθειας και για τις παραδόσεις του ΕΚΑΒ. Στο εγχείρημα αυτό συμβάλλουν ο Όμιλος Π. Πετρόπουλου, που διέθεσε ηλεκτρικό Van Maxus 3.5 τόνων, οι ENGIE και Blink για τη διάθεση και εγκατάσταση των αναγκαίων σταθμών φόρτισης, ενώ άξια αναφοράς είναι η στήριξη της Deloitte και της Γενικής Γραμματείας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων του ΥΠΕΝ.

 

Η πρωτοβουλία αποτελεί μια έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης για τον περιορισμό της πανδημίας, ενώ ταυτόχρονα προωθεί την ιδέα της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των εξελιγμένων σταθμών φόρτισης Blink και EVBox στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ και το Κέντρο Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στο Αεροδρόμιο Ελευσίνας από τις Blink Charging και ENGIE Hellas αντίστοιχα.

Η παράδοση του αμιγούς ηλεκτρικού Van 3.5 τόνων MAXUS EV 80 Η2L2  το οποίο παραχώρησε ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα Π. Πετρόπουλος και των σταθμών φόρτισης στον Προέδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου θα πραγματοποιηθεί για την προσεχή Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 κατά τις 9-9.30 το πρωί, παρουσία της Γενικής Γραμματέως Ενέργειας και Φυσικών Πόρων του ΥΠΕΝ κυρίας Α. Σδούκου ή εκπροσώπου από την ομάδα Ηλεκτροκίνησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

 

Πηγη: virus.com.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews