ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/8/20

Γκίκας: «Σε ένα μήνα θα λειτουργεί ο Τομέας ΕΚΑΒ Νότιας Κέρκυρας»Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
EKABNews

Γκίκας: «Σε ένα μήνα θα λειτουργεί ο Τομέας ΕΚΑΒ Νότιας Κέρκυρας»
enimerosi.com


«Επόμενος στόχος πλέον είναι η δημιουργία και λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ στη Βόρεια Κέρκυρα», τόνισε ο Βουλευτής Κέρκυρας με τη Νέα Δημοκρατία, στο περιθώριο της επίσκεψης στο κτίριο, στο Περιβόλι, όπου θα στεγάζεται το ΕΚΑΒ Νότου


ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤ. ΓΚΙΚΑ).  Το κτίριο, όπου θα στεγαστεί ο νέος Τομέας ΕΚΑΒ στη Νότια Κέρκυρα, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί ο Βουλευτής Κέρκυρας με τη Νέα Δημοκρατία, Στέφανος Γκίκας.

Ο Βουλευτής συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Κώστα Ζορμπά, τον Διευθυντή του 7ου Περιφερειακού Τμήματος του ΕΚΑΒ, Μιχάλη Τσοβίλη, τον Αντιδήμαρχο Νότιας Κέρκυρας, Γιώργο Σαγιά και τον Δημοτικό Σύμβουλο Νότιας Κέρκυρας, Διονύση Μίαρη, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις, οι οποίες βρίσκονται στο Περιβόλι, ενώ είχε τη δυνατότητα να συζητήσει διάφορα λειτουργικά ζητήματα ενόψει της επίσημης λειτουργίας τού Τομέα Νότιας Κέρκυρας τον επόμενο μήνα.

Μετά την επίσκεψη, ο Στέφανος Γκίκας τόνισε:

«Με μεγάλη χαρά επισκέφτηκα το νέο Τομέα του ΕΚΑΒ Ν. Κέρκυρας, μια προεκλογική δέσμευση που γίνεται πραγματικότητα.

Ήδη έχουν προσληφθεί 5 διασώστες και με την πρόσληψη των υπολοίπων 5 ατόμων τις επόμενες μέρες, με τη μορφή επικουρικού προσωπικού για 2 χρόνια, θα είμαστε έτοιμοι για τη λειτουργία του.

Θεωρώ ότι μετά τη σημερινή επικοινωνία που είχα με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου και τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ., Γιάννη Καρβέλη, διεφάνη ότι ο Τομέας θα μπορεί να λειτουργήσει σε έναν μήνα από σήμερα.

Επόμενος στόχος ο τομέας ΕΚΑΒ Βόρειας Κέρκυρας».

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΆΓΑΣ

Πηγή: enimerosi.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews