ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/8/20

Οι διασώστες του Αιγαίου: Γνωρίστε τα «πλωτά ασθενοφόρα» των Κυκλάδων, ΒίντεοΤετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
EKABNews

Οι διασώστες του Αιγαίου: Γνωρίστε τα «πλωτά ασθενοφόρα» των Κυκλάδων
Zouglagr

Συναντήσαμε στο λιμάνι του Κουφονησίου έναν πλοιοκτήτη-διασώστη, τον Δημήτρη Κερρά, ο οποίος ήδη από το 2001 μετέφερε ασθενείς με τα αλιευτικά του σκάφη λόγω έλλειψης Κέντρων Υγείας και νοσοκομείων ειδικά στις Μικρές Κυκλάδες. Από το 2009 πλέον, αξιοποιεί τέσσερα υπερσύγχρονα ταχύπλοα (τα "Κυρίαρχος" 1,2,3 και 4) τα οποία τα θέτει στη διάθεση του ΕΚΑΒ και των αρχών, όταν καθίσταται ανάγκη διακομιδής... παντός καιρού.

Κι αυτό διότι τα συγκεκριμένα σκάφη κινούνται με μεγάλη ταχύτητα -30 μίλια- ενώ έχουν τη δυνατότητα πλοήγησης ακόμα και με 7 μποφόρ, και έτσι προτιμώνται από τις Αρχές ειδικά σε επείγουσες καταστάσεις, ενώ οι συνθήκες στο Αιγαίοι είναι δύσκολες.


5 Αυγ 2020
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews