ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/8/20

Τι συμβαίνει με δύο δωρεές που έχουν γίνει στον τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ και βρίσκονται στα....αζήτητα;

 

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020

EKABNews

 


parakritika.gr

23/08/2020

 

Προκαλεί εύλογα ερωτήματα, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχουν ανάγκες για υλικό σε όλο το κομμάτι της υγείας, το τι έχει γίνει με δύο σημαντικές για τον τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ δωρεές.

Πρόκειται για τη δωρεά του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, αλλά και για εκείνη του Συλλόγου Τριτέκνων Χανίων.

Τα… “ίχνη” αυτών των δωρεών έχουν… χαθεί και οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ προσπαθούν να βρουν τι ακριβώς συμβαίνει και δεν έχουν γίνει ακόμη δεκτές μετά από αρκετούς μήνες οι συγκεκριμένες δωρεές, ώστε το σχετικό υλικό να φτάσει στα χέρια τους.

Στη δεύτερη μάλιστα περίπτωση, αυτή της δωρεάς του Συλλόγου Τριτέκνων Χανίων, η πρόεδρος Μαίρη Χελιουδάκη έχει κατ’ επανάληψη ζητήσει από τους υπεύθυνους του ΕΚΑΒ στην Κρήτη να της απαντήσουν τι ακριβώς γίνεται, με ένα από τα μηνύματά της σε… έντονο ύφος.

Στην κατοχή του Parakritika.gr έχουν περιέλθει τα συγκεκριμένα μηνύματα προς τα κεντρικά της υπηρεσίας στο Ηράκλειο και το ερώτημα είναι σαφές… Ποιος ο λόγος, γιατί δεν έχουν γίνει ακόμα αποδεκτές οι δωρεές του κ. Πολάκη και του Συλλόγου Τριτέκνων Χανίων προς τον τοπικό τομέα; Τι άλλο περιμένουν οι υπεύθυνοι… είμαστε ήδη στο δεύτερο κύμα της πανδημίας.


Πηγή: parakritika.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews