ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/8/20

Κρήτη: Μπαράζ αεροδιακομιδών κινητοποίησαν ΕΚΑΒ και Πολεμική Αεροπορία
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020

EKABNews

 

Κρήτη: Μπαράζ αεροδιακομιδών κινητοποίησαν ΕΚΑΒ και Πολεμική Αεροπορία

ekriti.gr

 

Τρεις αεροδιακομιδές σωτηρίας πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης από τα αεροδρόμια Ηράκλειου και Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αεροδιακομιδές προς το Ηράκλειο αφορούσαν δύο νεογνά από Ρόδο, τα οποία οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να νοσηλευτούν σε εξειδικευμένη κλινική. Μετά από αίτημα του ΕΚΑΒ, κινητοποιήθηκαν τα εναέρια μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου για να παραλάβουν τα νεογνά και να τα μεταφέρουν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, μια αεροδιακομιδή διασωληνωμένου ασθενούς από τα Χανιά προς την Αθήνα κινητοποίησε το ΕΚΑΒ και την ΠΑ, με τις πτήσεις να εκτελούνται με μεταγωγικό αεροσκάφος C-27 Spartan.

Πηγή: ekriti.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews