ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/8/20

Καβάλα: Έτρεχαν και δεν έφθαναν Τροχαία και ΕΚΑΒ το απόγευμα της Τρίτης

 

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

EKABNews

 

Έτρεχαν και δεν έφθαναν Τροχαία και ΕΚΑΒ το απόγευμα της Τρίτης

proininews.gr

 

Δύο τροχαία ατυχήματα με διαφορά λίγων λεπτών σημειώθηκαν μέσα κι έξω από την Καβάλα το απόγευμα της Τρίτης.

Λόγω αυτών αλλά και άλλων υποχρεώσεων τους άργησαν να επιληφθούν στο τελευταίο χρονικά περιστατικό τόσο το ΕΚΑΒ όσο και το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Η καθυστέρηση που προκάλεσε τα σχόλια των πολιτών έχει εξήγηση αφού:

Τα τρία ασθενοφόρα βάρδιας του ΕΚΑΒ ήταν σε διάφορα άλλα περιστατικά, ένα εκ των οποίων αφορούσε μεταφορά ασθενή από την Καβάλα σε νοσοκομείο όμορου νομού. Η Τροχαία Καβάλας ήταν σε περιστατικό εγκατάλειψης ΙΧ στη Γαληψό, επί της Εγνατίας Οδού. Στη συνέχεια κλήθηκε σε τροχαίο στην είσοδο του Χαλκερού κι αμέσως μετά σε τροχαίο στην Τενέδου, πάνω από την Ιχθυόσκαλα. Στο τροχαίο στην είσοδο του Χαλκερού τραυματίστηκε γυναίκα.

Συγκρούστηκαν λεωφορείο του ΚΤΕΛ με ημιφορτηγό (αγροτικό αυτοκίνητο). Το συμβάν έγινε στη διασταύρωση προς Χαλκερό όπου η κίνηση ρυθμίζεται από φωτεινούς σηματοδότες. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο οδηγοί υποστηρίζουν ότι κινούνταν ενώ το φανάρι μπροστά τους ήταν πράσινο.

Το τελευταίο χρονικά περιστατικό έγινε στην οδό Τενέδου, στην Ιχθυόσκαλα. Εξετράπη της πορείας του και ανετράπη δίκυκλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του. Μέχρι να φθάσουν στο σημείο τροχαία και ασθενοφόρο την μεν κυκλοφορία ρύθμιζε άνδρας της σεκιούριτι της Ιχθυόσκαλας ενώ πρώτες βοήθειες στον πεσμένο στο έδαφος οδηγό του δικύκλου έδωσε γιατρός που έτυχε να περνά από το σημείο με το αυτοκίνητο του.

 

Πηγή: proininews.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews