ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/8/20

Εύσημα στο ΕΚΑΒ Χαλκίδας και την Πυροσβεστική

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020

EKABNews

 

Εύσημα στο ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική

evoikostipos.gr

28/08/2020

 

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων μίλησε για 130 διασώσεις και για άριστη συνεργασία

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ε.Κ.Α.Β. Χαλκίδας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας είπε κατά την εκεί επίσκεψή της, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, για την παρουσία τους στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πρωτοφανούς θεομηνίας της 9ης Αυγούστου, που έπληξε σημαντικά τους Δήμους.

Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν ζητήματα προς επίλυση που αφορούν στις δύο Υπηρεσίες, με μείζονος σημασίας την μεταστέγασή τους σε ασφαλέστερους και μεγαλύτερους χώρους που να εξυπηρετούν την ομαλή λειτουργία τους.

Παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Γιώργος Κελαϊδίτης, οι Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Βουρδάνος και Ηλίας Μπουρμάς και ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς.

“Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω και τις δύο Υπηρεσίες καθώς υπερέβαλαν εαυτόν για να καταφέρουμε σήμερα να λέμε ότι αν σκεφτούμε το μεγάλο μέγεθος της καταστροφής, η αποτίμηση είναι κατά μια έννοια θετική, τουλάχιστον όσον αφορά στις 130 διασώσεις (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας).

Όλοι συνέδραμαν τα μέγιστα και αυτό που διαπίστωσα συνεργαζόμενη μαζί τους εκείνες τις κρίσιμες ώρες είναι, ότι είναι άνθρωποι με άρτια τεχνική εκπαίδευση για να ανταπεξέλθουν σε τέτοιες καταστάσεις αλλά το κυριότερο, ότι είναι άνθρωποι με εξαιρετικό ήθος και χαρακτήρα. Αποτέλεσαν βασικό στήριγμα για εμάς και η συνεργασία μας ήταν άριστη.

Μπορούμε να ελπίζουμε ότι στο μέλλον με τον απαραίτητο σχεδιασμό, θα προσφέρουμε στο Ε.Κ.Α.Β. και στην Πυροσβεστική, τους χώρους και τις συνθήκες που τους αξίζουν, συμβάλλοντας στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών τους.”, δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων

 

Πηγή: evoikostipos.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews