ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/8/20

Συνεχίζονται οι επισκευές στους χώρους του ΕΚΑΒ Καλαμάτας στο Ανατολικό Κέντρο

 

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

EKABNews

 

Συνεχίζονται οι επισκευές στους χώρους του ΕΚΑΒ στο Ανατολικό Κέντρο

messinialive.gr

27/08/2020

 

Τους χώρους που έχουν παραχωρηθεί και φιλοξενούνται οι υπηρεσίες του ΕΚΑΒ στο Ανατολικό Κέντρο στην Καλαμάτα, επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα έργα που είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με αιτήματα των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, καθώς και για ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της δομής.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος στηρίζει με τις δυνάμεις που διαθέτει το ΕΚΑΒ, παρεμβαίνοντας με εργασίες στο χώρο, παρέχοντας είτε υγειονομικό υλικό, είτε τη δυνατότητα απολυμάνσεων  είτε οτιδήποτε άλλο είναι αναγκαίο.

Όσον αφορά τις εργασίες που είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται το αμέσως επόμενο διάστημα, αφορούν στα κτήρια και τον περιβάλλοντα χώρο και περιλαμβάνουν υδρορροές, στέγαστρο, συντήρηση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, γυψοσανίδες, απορροή ομβρίων, τοίχους, επισκευή υφιστάμενων λουτρών και κατασκευή νέου, εσωτερικούς χρωματισμούς κ.ά.

 

Πηγή: messinialive.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Ειναι ρε παιδι μου κατι ΔΗΜΑΡΧΟΙ και ειναι πολλοι που κανουν ενεργειες που κανουν ολους εμας να λεμε εχουμε ΔΗΜΑΡΧΟ. Ειναι ομως και καποιοι αλλοι που το μονο που κανουν ειναι να εμπνεουν τον Ευγενιο Σπαθαρη να γραψει το Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Σσ βλεπε καπου μεσα στη θαλασσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews