ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/8/20

Βόνιτσα: Κινητοποίηση ΕΚΑΒ για τσίμπημα σφήκας!

 
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020

EKABNews

 

Βόνιτσα: «Περιπέτεια» για εκδρομείς – σφήκα τσίμπησε γυναίκα στο δρόμο

Άμεση η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ

karvasaras.gr

 

Βόνιτσα: Μία «περιπέτεια» επιφύλασσε η χθεσινή ημέρα για εκδρομείς στον δρόμο μεταξύ Δρυμού Βόνιτσας και Λουτρακίου καθώς μία σφήκα τσίμπησε γυναίκα εντός του αυτοκινήτου που επέστρεφε στην Αθήνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, η γυναίκα ένιωσε άβολα μετά το τσίμπημα του εντόμου και στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Αμφιλοχία για να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα.

Τελικά, αισθάνθηκε καλύτερα και δεν κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι στα σχέδια των εκδρομέων οι οποίοι συνέχισαν κανονικά το ταξίδι τους προς την Αθήνα.

 

Πηγή: karvasaras.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews