ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/8/20

Ανακοίνωση ΙΕΚ ΕΚΑΒ Αθήνας

 

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020

EKABNews

 

Ανακοίνωση ΙΕΚ ΕΚΑΒ Αθήνας

ekab.gr

 

Οι πολίτες που προσέρχονται προς εξυπηρέτησή τους από το ΙΕΚ ΕΚΑΒ οφείλουν πέραν της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, έναντι του κορονωϊού COVIND –19,να μεριμνούν για την ατομική τους υγεία με κάθε πρόσφορο μέσο, προκειμένου να μην εκτίθενται σε κίνδυνο τόσο οι ίδιοι όσο και οι υπάλληλοι, με τους οποίους συναναστρέφονται κατά τις συναλλαγές τους. Υπενθυμίζεται ότι και οι υπάλληλοι οφείλουν να φορούν μάσκα κατά τη διάρκεια που εξυπηρετούν τους πολίτες.

(ΔΙΔΑΔ/Φ.69/124/ΟΙΚ.15984/17-08-2020 ‘Έγγραφο του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΏΝ)

 

Η προσέλευση στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ Αθήνας για την κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών (σπουδαστών και εκπαιδευτών) θα γίνεται από τις 24-08-2020 ημέρα Δευτέρα μέχρι και 07-09-2020 ημέρα Δευτέρα κατά τις ώρες 07.30 π.μ. έως 14:30 μ.μ., πλην Δευτέρας 07-09-2020 όπου θα γίνεται έως τις 14:00μ.μ..

Σας επισημαίνουμε να προτιμήσετε την αποστολή αίτησης και δικαιολογητικών ηλεκτρονικά, σύμφωνα με τον παρακάτω τρόπο: «με ηλεκτρονική αλληλογραφία (στο E-mail: iek.ath@ekab.gr αφορά το ΙΕΚ ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΑΣ) στην οποία θα πρέπει να επισυνάπτονται ως ξεχωριστά αρχεία (προσοχή το κάθε αρχείο να έχει ονομασία) τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υπό τη μορφή επισυναπτόμενου αρχείου (attachment) σε μορφή .pdf., έως την Δευτέρα 07-09-2020 και ώρα 14:00 μ.μ.. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι συμπιεσμένα αρχεία μορφής .zip, .rar, κλπ»

 

Η Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΙΕΚ ΕΚΑΒ

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΖΥΓΟΥΡΑ

 

Πηγή: ekab.gr

Δείτε στο EKABNews

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΙΕΚ ΕΚΑΒΦθινοπωρινού εξαμήνου 2020-2021


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews