ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/8/20

Τοποθετείται απινιδωτής στη λαϊκή αγορά του Λαγκαδά

 

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020

EKABNews

 

Τοποθετείται απινιδωτής στη λαϊκή αγορά του Λαγκαδά

makthes.gr

19/08/2020

 

Από τις 09:00 έως τις 13:00 κάθε Τρίτη, μαζί με τον καρδιολόγο για καρδιοαναπνευστική ανάνηψη σε περίπτωση καρδιακής ανακοπής

Αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής με εξειδικευμένη υπηρεσία από καρδιολόγο θα υπάρχει κάθε Τρίτη, ημέρα λαϊκής αγοράς, στον δήμο Λαγκαδά, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού - Παιδείας του δήμου Λαγκαδά.

Ο απινιδωτής θα βρίσκεται στη λαϊκή αγορά από τις 09:00 έως τις 13:00 κάθε Τρίτη, μαζί με τον καρδιολόγο για καρδιοαναπνευστική ανάνηψη σε περίπτωση καρδιακής ανακοπής.

«Μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα στα τηλέφωνα: 6974 642883 και στο 166 (ΕΚΑΒ)», επισημαίνει ο δήμος στην ανακοίνωσή του.

 

Πηγή: makthes.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews