ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/8/20

Γραφειοκρατικοί οι λόγοι! Τι απαντά το ΕΚΑΒ για τις δωρεές του Συλλόγου Τριτέκνων και του Π.Πολάκη

 Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

EKABNews

parakritika.gr

 

Στην… γραφειοκρατία οφείλονται οι καθυστερήσεις στην αποδοχή των δύο δωρεών του Συλλόγου Τριτέκνων Χανίων και του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, σύμφωνα με την διοίκηση του ΕΚΑΒ στην Κρήτη.

Μετά το σχετικό ρεπορτάζ του Parakritika.gr, η διοίκηση του ΕΚΑΒ και συγκεκριμένα ο Δ/ντής του ΕΚΑΒ Ηρακλείου, Ανέστης Κιούλπαλης, σε έγγραφη απάντησή του αναφέρει… Σε απάντηση του δημοσιεύματος του ιστότοπού σας, στις 24-8-2020 που αφορούσε στην πραγματικά καθυστέρηση αποδοχής δωρεάς εκ μέρους του συλλόγου Τριτέκνων Χανίων και του Βουλευτή Χανίων κου Παύλου Πολάκη, σας ενημερώνουμε ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες αποδοχής της δωρεάς και η καθυστέρηση αυτή οφείλεται σε γραφειοκρατικούς λόγους.

Πηγή: parakritika.gr

Δείτε στο EKABNews

Τι συμβαίνει με δύο δωρεές που έχουν γίνει στον τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ και βρίσκονται στα....αζήτητα; 24/08/2020

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews