ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/8/20

Το Επιμελητήριο Ξάνθης τίμησε τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ για την προσφορά τους στο διάστημα της διαχείρισης της πανδημίας

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020

EKABNews


ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟ ΕΚΑΒ-9 ΤΟΜΕΑ ΞΑΝΘΗΣ
Το Επιμελητήριο Ξάνθης τίμησε τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ για την προσφορά τους στο διάστημα της διαχείρισης της πανδημίας

maxitisthrakis.blogspot.com

 

Το Επιμελητήριο Ξάνθης τίμησε με μια λιτή αλλά όμορφη εκδήλωση τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ 9 – Τομέας Ξάνθης, για την προσφορά και την αυτοθυσία την οποία επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα της διαχείρισης της πανδημίας του COVID – 19.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ο Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Βασ. Κωνσταντίνου 1, Ξάνθη) με όλα τα απαραίτητα μέτρα που ορίζουν οι κανονισμοί σύμφωνα ΠΆΝΤΑ με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ξάνθης, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, εκπρόσωπος των Νοσοκομειακών γιατρών κ.ά.

Σε σχόλιό του στο fb ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης ανέφερε τα παρακάτω για την εκδήλωση:

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαχητών του Ε.Κ.Α.Β. Ξάνθης, από το Επιμελητήριο της πόλης μας», για να προσθέσει ο Έφορος του ΕΒΕ Ξάνθης Σπύρος Κάλφας με σημασία:«Η καλύτερη βράβευση στα καλύτερα παιδιά που προσφέρουν τα μέγιστα στον άνθρωπο αθόρυβα και καλά που τους θυμηθήκαμε εμείς του Ε.Β.Ε.ΞΑΝΘΗΣ»

 


Πηγή: maxitisthrakis.blogspot.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews