ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/8/20

Αυξημένος όγκος περιστατικών στο ΕΚΑΒ στην περιοχή της Σητείας

 Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

EKABNews

 

Αυξημένος όγκος περιστατικών στο ΕΚΑΒ στην περιοχή της Σητείας

anatolh.com

26/08/2020

Ο Υπεύθυνος του Τομέα ΕΚΑΒ Σητείας κ. Ηλίας Ξυπόλιτος, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Μαρίζας Ψαράκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ επεσήμανε ότι «παρά την αύξηση των κρουσμάτων γενικά στην Κρήτη, ο Νομός Λασιθίου και η Σητεία παραμένουν ασφαλείς από θέματα κορονοϊού. Έχουμε μία θετική εικόνα που ελπίζουμε να συνεχιστεί».

«Από πλευράς ΕΚΑΒ», συνέχισε, «υπάρχει ένας αυξημένος όγκος περιστατικών αυτήν την περίοδο λόγω και της αυξημένης κίνησης στην διάρκεια του Αυγούστου και μέχρι τώρα στην περιοχή».

«Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ», όπως ανέφερε σε σχετική ερώτηση που τέθηκε στην πορεία, «εξακολουθούν να απέχουν από τις δευτερογενείς διακομιδές έως τις 15 Σεπτεμβρίου σε μία προσπάθεια πίεσης προς τους υπευθύνους του υπουργείου και διεκδίκησης των αυτονόητων, δηλαδή της ενίσχυσης με προσωπικό του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μπορεί να επιτελεί στο ακέραιο το έργο του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το επικουρικό προσωπικό με την προκήρυξη του Ιουνίου ακόμη δεν έχει αναλάβει καθήκοντα, ενώ διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου».

 

Πηγή: anatolh.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews