ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/8/20

Επίσκεψη του Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στο παράρτημα ΕΚΑΒ Κοζάνης

 Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

EKABNews

 

Επίσκεψη του Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στο παράρτημα ΕΚΑΒ Κοζάνης.

eordaialive.com

 

Το Παράρτημα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στην Κοζάνη επισκέφθηκε την 13.8.2020 ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης, ο οποίος μετά τη συνεργασία με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στη σημερινή επίσκεψή μου στο Παράρτημα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στην Κοζάνη είχα μια αναλυτική ενημέρωση από τον Διευθυντή κ. Σάββα Γιασσά και τους εργαζόμενους για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της μονάδας και την πληρότητα σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό. Με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσα το άριστο κλίμα συνεργασίας και τις ενέργειες για την περαιτέρω ενδυνάμωση του φορέα. Έχω την πεποίθηση ότι ο σοβαρός σχεδιασμός και οι τεκμηριωμένες προτάσεις σύντομα θα φέρουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Διευθυντή και κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά για τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους προς τους συμπολίτες μας, ιδίως στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης και να δεσμευθώ ότι παραμένω συμπαραστάτης στις σημαντικές δράσεις τους.»

Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας  Π.Ε. Κοζάνης

 

Πηγή: eordaialive.com


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews