ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/8/20

Ασυνόδευτα περιστατικά από τα Κέντρα Υγείας
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020
EKABNews

Facebook Κωνσταντίνος Μοχιανάκης
10/08/2020

ΑΣΥΝOΔΕΥΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚA ΑΠΌ ΤΑ ΚΈΝΤΡΑ ΥΓΕIΑΣ

Παρόλες τις προσπάθειες μας (Πανελλήνιου Σωματείο Πληρωμάτων Ασθενοφόρων ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε.Δ.Υ.)  και της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ το τροπάριο συνεχίζει σε βάρος των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας και με όλες τις συνέπειες που προκύπτουν και για τους πάσχοντες.
Το να κρίνει ένας ιατρός ότι το περιστατικό μπορεί να μεταφερθεί ασυνόδευτο (από ιατρό) αυτό είναι στην αποκλειστική κρίση του όπως και η ευθύνη του περιστατικού και αυτό δεν το κρίνουμε.
Το να το στέλνει ασυνόδευτο αυτό αποτελεί παράβαση της σχετικής εντολής του Υπουργείου που ρητά αναφέρει ότι εάν δεν χρίζει συνοδεία ιατρού τότε πρέπει να συνοδεύεται από επαγγελματία υγείας.
Εμείς λέμε ότι εκτός της επικινδυνότητας που εμπεριέχει το όλο εγχείρημα του ασυνόδευτου περιστατικού με τις γνωστές σε όλους συνέπειες που ενδεχομένως μπορούν να προκύψουν αποτελεί και αντισυναδελφική συμπεριφορά.
Το σωματείο μας ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε.Δ.Υ. μετά από σχετικές καταγγελίες συναδέλφων θα προβεί άμεσα στα ενδεδειγμένα στην Διοίκηση και στο Υπουργείο.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews