ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/8/20

To Avtoros 8x8 είναι ένα ασθενοφόρο που πάει σχεδόν παντού!


 Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

EKABNews

To Avtoros 8x8 είναι ένα ασθενοφόρο που πάει σχεδόν παντού!

caranddriver.gr

12/08/2020

 

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ AVTOROS SHARMAN 8X8!

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: AVTOROS 12/8/2020

Tο Avtoros Sharman μας έρχεται από την Ρωσία και είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια ως ένα όχημα ειδικών αποστολών που μπορεί να μεταφέρει τους διασώστες και έως εννέα άτομα σε ασφαλή μέρος. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ορατό και έχει να κάνει με τις τεράστιες εκτός δρόμου δυνατότητες κίνησης με ένα σύστημα μετάδοσης με οκτώ τροχούς και πηγή ισχύος έναν τρίλιτρο turbo-diesel με 146 PS.

 

 

Ως μια εξέλιξη του Sharman οι Ρώσοι σκέφτηκαν να το μετατρέψουν και σε ασθενοφόρο αφαιρώντας από το εσωτερικό τα καθίσματα ώστε να δημιουργηθεί ένας ενιαίος χώρος για να μπορεί να μπει ένα φορείο. Συνολικά μπορούν να φιλοξενηθούν έως τέσσερα άτομα με ιατρικές γνώσεις και δύο ασθενείς.

Σε συνεργασία με την PC Sadr o θάλαμος είναι εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα που πρέπει να έχει ένα όχημα επειγόντων περιστατικών όπως φιάλες οξυγόνου, μάσκες, απινιδωτή, χειρουργικά εργαλεία κ.α.

Και ενώ το απλό Sharman έχει ως στόχο να φτάσει ακόμη και στο πιο δυσπρόσιτο μέρος (φυσικά θα έχετε ήδη παρατηρήσει τα χαμηλής πίεσης τεράστια ελαστικά) για να διασώσει όσους κινδυνεύουν, το ασθενοφόρου Sharman μπορεί και να τους σώσει χάρη στον εξοπλισμό που διαθέτει. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στον «διαμορφωτή» της εταιρίας.

 

Πηγή: caranddriver.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews