ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/9/20

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (14-09-2020)Δευτέρα, 14  Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Αθήνα 14/09/2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (14-09-2020)

Το Σωματείο συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να ενημερωθούμε για τις τελευταίες εξελίξεις στις πληρωμές της τακτικής μισθοδοσίας καθώς και υπερωριών/εξαιρεσίμων του επικουρικού προσωπικού που προσλήφθηκε για την ανταπόκριση στις ανάγκες της επιδημίας COVID-19. Επισημάναμε για ακόμη μια φορά το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει σε σχέση με τις πιστώσεις που δίνονται από τις Περιφέρειες στο ΕΚΑΒ καθώς και τις χρονοβόρες διαδικασίες που ακολουθούν για να πιστωθούν τα χρήματα στους κωδικούς του ΕΚΑΒ. Προτείναμε να δοθεί μόνιμη λύση στο πρόβλημα με παρεμβάσεις από μέρους μας αλλά και την Διοίκησης του ΕΚΑΒ στο Υπουργείο Υγείας και την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ.

Σχετικά με την μισθοδοσία Ιουλίου αν κ η ΕΑΠ άνοιξε κατ΄εξαίρεση για το ΕΚΑΒ δεν έγινε η μεταφορά των χρημάτων στους λογαριασμούς λόγω αδυναμίας του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ. Έτσι η τακτική μισθοδοσία Ιουλίου 2020 και τα εξαιρέσιμα Ιουλίου 2020 θα καταβληθούν στις 24 Σεπτεμβρίου το απόγευμα. Η τακτική μισθοδοσία Αυγούστου 2020 έχει προγραμματιστεί για της 13 Οκτωβρίου.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος

 

Πηγή: somatioekab166.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews