ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/9/20

Κατέλαβε την 5η θέση ο Υπερμαραθωνοδρόμος διασώστης του ΕΚΑΒ Κω Γιώργος Δούβας στον Δόλιχο δρόμο απόστασης 255 χλμ

 

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Στις 18-19-20 Σεπτεμβρίου 2020 κάτω από κακές καιρικές συνθήκες διεξήχθη ο Δόλιχος δρόμος αγώνας υπεραπόστασης 255 χλμ. Η εκκίνηση δόθηκε από τους Δελφούς στις 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 με τερματισμό την Αρχαία Ολυμπία και χρονικό περιθώριο τις 48 ώρες.

25 Υπερ-μαραθωνοδρόμοι στάθηκαν στην γραμμή της εκκίνησης αλλά οι 15 κατάφεραν να τερματίσουν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Καλαματιανός Δούβας Γεώργιος Διασώστης του ΕΚΑΒ Κω καταλαμβάνοντας την 5η θέση με χρόνο 42 ώρες και 42 λεπτά.

Όπως ο ίδιος μας είπε: Είμαι πολύ χαρούμενος όχι για το αποτέλεσμα αλλά για αυτό το δύσκολο ταξίδι που έζησα αυτές τις 42 ώρες. Ήρθα αντιμέτωπος με τις κακές καιρικές συνθήκες βροχή-αέρα, με την αϋπνία 2 νύχτες και φυσικά με το ανάγλυφο της διαδρομής όπου τα 154 χλμ. Ήταν άσφαλτο και τα 101 χλμ.trail.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς φίλους-συναθλητές για τα ενθαρρυντικά τους λόγια που πραγματικά με συγκίνησαν. Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που βρίσκονται στο παρασκήνιο για την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος την κορούλα μου  τους γονείς μου τον αδερφό μου και βεβαίως τον προπονητή και φίλο Γιάννη Κουρκουρίκη.

Αγαθά κόποις κτώνται.

 

Συγχαρητήρια Γιώργο!

Δείτε στο EKABNews

Τερμάτισε στον δύσκολο αγώνα μαραθώνιας κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας 15 χλμ ο διασώστης του ΕΚΑΒ Γιώργος Δούβας κάνοντας ατομικό ρεκόρ, 9/9/2019

Επιτυχής η εμφάνιση του διασώστη Γιώργου Δούβα στον 14ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου 100 χλμ, 21/2/2029

Διασώστης του ΕΚΑΒ στην Κω ο πρωταθλητής Ελλάδος στους υπερμαραθώνιους Γιώργος Δούβας, Βίντεο, 29/11/2017

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews