ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/9/20

Ευχαριστήριο στο ΕΚΑΒ-9 Θράκης

 

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Facebook EKAB Κομοτηνής

25/09/2020

 

Ευχαριστήριο

Θα ήθελα να μεταφέρω τις θερμές μου ευχαριστίες στο προσωπικό του ΕΚΑΒ -9 Θράκης για την έγκαιρη ανταπόκρισή τους αλλά και ταυτόχρονα την ανθρώπινη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, όποτε χρειάστηκε να γίνει μεταφορά της μητέρας μου Ευγενίας στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Ακόμη και σ’ αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο που περνάμε εξαιτίας του νέου κορωνοϊού δίνουν έναν κρίσιμο αγώνα σε 24ωρη βάση αποδεικνύοντας την άρτια εκπαίδευσή τους αλλά και την ικανότητα να διατηρούν την ανθρωπιά τους.

Το ΕΚΑΒ αποτελεί σημαντικό γρανάζι στην εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου συστήματος Υγείας που λόγω έλλειψης πόρων και προσωπικού συχνά νοσεί. Παρόλα αυτά, οι άξιοι λειτουργοί είναι αυτοί που συχνά ξεπερνούν τον εαυτό τους επιτυγχάνοντας να σώζουν ζωές ή να μας βοηθούν να αντιμετωπίζουμε τον θάνατο με αξιοπρέπεια.

Με εκτίμηση

Μαρία Αμπατζή
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews