ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/9/20

Πολάκης για επικουρικό προσωπικό ΕΚΑΒ: «ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε»Δευτέρα, 14  Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Πολάκης: «ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε»

documentonews.gr

 

Τα «κατορθώματα» της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τομέα της Υγείας στηλιτεύει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής τομεάρχης διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ

Αφορμή η αποχή από την εργασία του προχωρά από σήμερα Δευτέρα το προσωπικό του ΕΚΑΒ, διεκδικώντας την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών της τακτικής μισθοδοσίας Ιουλίου και Αυγούστου 2020 καθώς και των υπερωριών και εξαιρεσίμων Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου για το επικουρικό προσωπικό που προσλήφθηκε για την ανταπόκριση στις ανάγκες της επιδημίας COVID-19..

Όπως αναφέρει ο Παύλος Πολάκης το επικουρικό προσωπικό που προσελήφθη στο ΕΚΑΒ παραμένει απλήρωτο εδώ και 100 ημέρες ενώ  επικρίνει τα συστημικά ΜΜΕ που δεν λένε τίποτα υπενθυμίζοντας την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα αυτό.

«ΕΜΕΙΣ πληρώναμε στην ώρα τους και αυξήσαμε και 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως τις αμοιβές για εφημερίες - υπερωρίες γιατρών και λοιπού προσωπικού του ΕΚΑΒ, ενισχύοντας και τον προϋπολογισμό του από τον ΕΟΠΥΥ με 13 εκατομμύρια το χρόνο» σημειώνει και καταλήγει:

«ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ...»

ΒΓΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ!!!!

ΥΓ: 100 μέρες απλήρωτο το επικουρικό που προσελήφθη στο ΕΚΑΒ. Τα συστημικά ΜΜΕ και βοθροκάναλα ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!! Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση για να κάνουμε απευθείας συνδέσεις... (ΕΜΕΙΣ πληρώναμε στην ώρα τους και αυξήσαμε και 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως τις αμοιβές για εφημερίες - υπερωρίες γιατρών και λοιπού προσωπικού του ΕΚΑΒ, ενισχύοντας και τον προϋπολογισμό του από τον ΕΟΠΥΥ με 13 εκατομμύρια το χρόνο, πέρα από τα αλλά, για τις διακομιδές και αεροδιακομιδές)

ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ....


 

Επίσχεση εργασίας στο ΕΚΑΒ: Τρεις μήνες απλήρωτο το επικουρικό προσωπικό

 

Πηγή: documentonews.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews