ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/9/20

Κοζάνη: Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Ν. Παπαευσταθίου στη Δυτική Μακεδονία

 

Πέμπτη, 17  Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Κοζάνη: Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Ν. Παπαευσταθίου στη Δυτική Μακεδονία

kozan.gr

16/09/2020

 

Στη Κοζάνη θα βρίσκεται αύριο το μεσημέρι ο Προέδρος του ΕΚΑΒ, Νί́κος Παπαευσταθίου,  και θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη, ενώ αμέσως μετά θα μεταβεί στο  Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο» αλλά  και στο Παράρτημα του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας

Αμέσως μετά τις 2.30 το μεσημέρι, θα έχει συνάντηση  με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεοδουλίδη. Νωρίτερα την ίδια ημέρα ο κ. Παπαευσταθίου θα μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»  και θα συναντηθεί με το Διοικητή του Νοσοκομείου και τον Τομέα του ΕΚΑΒ στην πόλη. Θα αναχωρήσει στις 11 περίπου το πρωί, για την πόλη της Φλώρινας όπου και θα επισκεφτεί  το Γενικά́ Νοσοκομείο Φλώ́ρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου» όπου θα έχει αντίστοιχες συναντήσεις με το Διοικητή του Νοσοκομείου και τον Τομέα του ΕΚΑΒ.

Εν τω μεταξύ σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, ο Υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, στο πλαίσιο  του ελέγχου της αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας των Υγειονομικών Σχηματισμών αλλά́ και των Παραρτημάτων του ΕΚΑΒ της Βόρειας Ελλάδας, θα πραγματοποιήσει έκτακτη επίσκεψη στο Γενικό́ Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» και στο Παράρτημα του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης στις 7 το απόγευμα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Πηγή: kozan.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews