ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/9/20

Αργολίδα: Ενημέρωση Μαλτέζου από τον Οψιμούλη για την ετοιμότητα του ΕΚΑΒ ενόψει «Ιανού»

 

Πέμπτη, 17  Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Αργολίδα: Ενημέρωση Μαλτέζου από τον Οψιμούλη για την ετοιμότητα του ΕΚΑΒ ενόψει “Ιανού”

argonafplia.gr

Μια συνάντηση με πολλά μηνύματα είχε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος που συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλη Οψιμούλη.

Η παροχή βοηθείας στις μέρες μας πρέπει να είναι άμεση και υπεύθυνη. Η επάνδρωση του ΕΚΑΒ σε έμψυχο και εκπαιδευμένο δυναμικό, όπως και η εξεύρεση όλου του αναγκαίου εξοπλισμού είναι προϋπόθεση της παροχής ικανοποιητικών υπηρεσιών. Η ευκαιρία της συζήτησης για τον “Ιανό” ήταν μια ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων.

Η ενημέρωση του αντιπεριφερειάρχη από τα πιο υπεύθυνα χείλη για την κατάσταση στην Αργολίδα μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει.

Σχετικά με την συνάντηση ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος δήλωσε:

“Με τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλη Οψιμούλη, συζητούμε για το πλαίσιο συνεργασίας μας, τη βοήθεια αλλά και την εγρήγορση που πρέπει να υπάρχει για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ που αφορούν όλες τις επίκαιρες δραστηριότητές του, καιρικές συνθήκες, κορωνοϊός και έκτακτες καταστάσεις.

Η Δημόσια υγεία είναι πάνω απ’ όλα”.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Οψιμούλης είπε:

“Σε κάθε δύσκολη στιγμή το ΕΚΑΒ είναι παρόν. Μετά το Συντονιστικό είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το θέμα του “Ιανού” και τις εξελίξεις με το Covid. Και βέβαια δεν παραλείψαμε να ζητήσουμε την ενίσχυση και τη βοήθεια της Περιφέρειας”.

 

Πηγή: argonafplia.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews