ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/9/20

Η ΑΔΕΔΥ «Με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας για τα ΒΑΕ»

 

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

στο Υπουργείο Εργασίας για τα ΒΑΕ

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και των Ομοσπονδιών στο Υπουργείο Εργασίας για τα ΒΑΕ.

Αντιπροσωπεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή Εργασιακών Σχέσεων, Υγείας και Ασφάλειας και Ένταξης στην Εργασία του Υπουργείου Εργασίας, κ. Αγραπιδά στον οποίο διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη μη εκπροσώπηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην Επιτροπή για τα ΒΑΕ. Η αντιπροσωπεία του ζήτησε να μεταφέρει στον Υπουργό το αίτημα για άμεση ανασυγκρότηση της Επιτροπής, προκειμένου να συμπεριληφθεί σε αυτήν και εκπρόσωπος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ο Γενικός Διευθυντής δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει το αίτημα στον Υπουργό και ταυτόχρονα ανακοίνωσε ότι ο Πρόεδρος της Επιτροπής είναι διατεθειμένος να δεχθεί την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε ακρόαση, προκειμένου να εκθέσει τις απόψεις της. Ανακοίνωσε, επίσης, ότι αντικείμενο αυτής της Επιτροπής είναι ΜΟΝΟ η ένταξη των υγειονομικών και των γιατρών στα ΒΑΕ.

Ύστερα από τα παραπάνω η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε, μετά από συνεννόηση με τις Ομοσπονδίες που έδωσαν το «παρών» στη σημερινή συγκέντρωση, η επόμενη κινητοποίηση να γίνει την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, στο Υπουργείο Εργασίας, στην οποία θα κληθούν να λάβουν μέρος όλοι οι εργαζόμενοι που τους αφορούν τα ΒΑΕ.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

Πηγή: adedy.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews