ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/9/20

Από τη μανία του «Ιανού» δεν γλίτωσε το ΕΚΑΒ Κρήτης


Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Από τη μανία του «Ιανού» δεν γλίτωσε το ΕΚΑΒ Κρήτης

neakriti.gr

 

Ζημιές στο ΕΚΑΒ στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου από τον «Ιανό»

Έντονη ήταν η μανία του «Ιανού» σε κάποιες περιοχές της Κρήτης, καθώς και στο Ηράκλειο το βράδυ του Σαββάτου, όπου πλημμύρισαν δρόμοι, βούλωσαν φρεάτια, πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα, ενώ η έντονη κεραυνίτη δραστηριότητα προκάλεσε και διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές του Ηρακλείου.

Από τη μανία της κακοκαιρίας δεν… γλίτωσε ο Τομέας ΕΚΑΒ στις Μεσαμπελιές, που είχαμε μεγάλη εισροή υδάτων. Ειδικότερα, η έντονη, δυνατή και ξαφνική καταιγίδα είχε σαν συνέπεια να πλημμυρίσουν τα γραφεία των διασωστών του τομέα.

Μάλιστα, η υπεύθυνη Γραφείου Κίνησης ΕΚΑΒ Κρήτης κ. Ειρήνη Μπαλλή σε ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook και συγκεκριμένα ανεβάζοντας φωτογραφίες, οι οποίες συνοδεύονται από ένα κείμενο, δείχνει πως η κακοκαιρία δεν άφησε «ανεπηρέαστο» τον τομέα στις Μεσσαμπελιές του ΕΚΑΒ Ηρακλείου. 

Ειδικότερα, στην ανάρτησή της η υπεύθυνη Γραφείου Κίνησης ΕΚΑΒ Κρήτης, Ειρήνη Μπαλλή αναφέρει τα εξής: 

«Ο Ιανός πέρασε "ξόφαλτσα" από την Κρήτη, αλλά πριν φύγει πέρασε από τον τομέα στις Μεσσαμπελιές του ΕΚΑΒ Ηρακλείου! Σαν υπεύθυνη Γραφείου Κίνησης ΕΚΑΒ Κρήτης θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Μανώλη Καλεμάκη και τον νέο συνάδελφο Κώστα Χατζογιαννάκη για το φιλότιμο και τις προσπάθειές τους να αποκαταστήσουν (και μάλιστα πέραν του ωραρίου τους) το "χαμό" που έγινε, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά έμπρακτα την αγάπη των Διασωστών για τη δουλειά τους αλλά και το σεβασμό τους προς την Υπηρεσία που εργάζονται!».

 

Πηγή: neakriti.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews