ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/9/20

Υλικά και μέσα ατομικής προστασίας από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λέσβου στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης

 

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Υλικά και μέσα ατομικής προστασίας από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λέσβου στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης

lesvospost.com

 

Τα υλικά παραδόθηκαν στον πρόεδρο των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, κ. Σορόπο Κων/νο

Οι Φαρμακοποιοί της Λέσβου, αντιλαμβανόμενοι, ότι ο κίνδυνος δεν έχει ακόμη ξεπερασθεί ως ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης του έργου του ΕΚΑΒ, προχώρησε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στην δωρεά διάθεση δωρεάν υλικών και μέσων ατομικής προστασίας για τα στελέχη του, όπως αντισηπτικών διαλυμάτων του 1lt, ιατρικών μασκών, φορμών προστασίας, νοσοκομειακών ποδιών μια χρήσεως, προσωπίδες προστασίας, τα παραπάνω υλικά παραδόθηκαν στον πρόεδρο των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, κ. Σορόπο Κων/νο.

Οι φαρμακοποιοί ως αγωνιστές της πρώτης γραμμής και αυτοί, εκτιμούν ιδιαίτερα το έργο του ΕΚΑΒ, και κατά την περίοδο της Πανδημίας που διανύουμε και όχι μόνο, καθώς το νησί μας αντιμετωπίζει επιπρόσθετα και το πρόβλημα της μεταναστευτικής ροής με αυξανόμενο τον κίνδυνο της διασποράς του ιού.

Η Δωρεά αυτή έγινε με την συνεργασία την ανθρωπιστική οργάνωση Φαρμακοποιοί του Κόσμου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου, στα πλαίσια των πράξεων αλληλεγγύης και συνεισφοράς που διακατέχουν όλους τους φαρμακοποιούς της Ελλάδας, εμπνέοντας παράλληλα το κίνημα του εθελοντισμού και της προσφοράς στην Ελλάδα.

 

Πηγή: lesvospost.com
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews