ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/9/20

Πάτρα: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Γρηγόρη Μπαράκου - Ο ιδιαίτερος αποχαιρετισμός από τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, Βίντεο

 

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Πάτρα: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Γρηγόρη Μπαράκου - Ο ιδιαίτερος αποχαιρετισμός από τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ - ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

tempo24.news

 

ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ

 


Ο Γρηγόρης Μπαράκος έφυγε από τη ζωή πρόωρα, έχοντας ωστόσο προλάβει να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στο ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, μέσω της μακράς του διαδρομή στη θέση του Διοικητή.

Έχαιρε της εκτίμησης και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα το πρωί του Σαββάτο στον Ιερό Ναό Παντανάσσης, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία. Πληθος κόσμου, αλλά και η δεύτερη "οικογένεια" του οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ ήταν όλοι εκεί, στο ύστατο αντίο.

Κατά την έξοδο της σορού τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, απέτισαν φόρο τιμής με την ήχηση σειρήνων!

tempo24.news ΠΑΤΡΑ - ΚΗΔΕΙΑ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΑΡΑΚΟΣ - ΕΚΑΒ – ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

Maria Papagiannakopoulou

5 Σεπ 2020

 

Ο πρώην διευθυντής - συντονιστής του ΕΚΑΒ Πάτρας, πάλευε γενναία με σοβαρή ασθένεια, ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακου Νοσοκομείου της Πάτρας.

Είχε διατελέσει επί σειρά ετών νομαρχιακος σύμβουλος και αντινομάρχης Υγείας και Πρόνοιας.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, ενώ τιτάνιοι ήταν οι αγώνες του και οι "μάχες" που έδινε για τον εκσυγχρονισμό του ΕΚΑΒ.

Εξάλλου, δεκάδες ανακοινώσεις εκδόθηκαν από σωματεία και φορείς και δηλώσεις από πολιτικούς παράγοντες έγιναν για να εξάρουν τον χαρακτήρα, την μαχητικότητα, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα του Γρηγόρη Μπαράκου.

Πηγή: tempo24.news
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews