ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/9/20

Πάτρα: Για δεύτερη φορά η μηχανή του ΕΚΑΒ (που δόθηκε με δωρεά) σώζειΔευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Πάτρα: Για δεύτερη φορά η μηχανή του ΕΚΑΒ (που δόθηκε με δωρεά) σώζει

molonoti.gr

 

Για δεύτερη φορά η μηχανή του ΕΚΑΒ Πάτρας που δώρησε πρόσφατα ιδιώτης έσωσε μια ζωή. Το νέο περιστατικο έγινε στην οδό Βότση και Μαιζώνος στην Πάτρα, το μεσημέρι της Δευτέρας. Δηλαδή έξω από το Δημαρχείο.

Ένας άνδρας συνεπιβάτης σε ένα δίκυκλο βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος. Στο σημείο επικράτησε πανικός. Ο άνδρας είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο. Άμεσα έφτασε η μηχανή του ΕΚΑΒ ενώ για καλή του τύχη κοντά στο σημείο ήταν ο Κώστας Πελετίδης, που ως γνωστόν είναι καρδιολόγος. Ο δήμαρχος του έδωσε άμεσα τις πρώτες βοήθειες..

Στη συνέχεια έφτασε και ασθενοφόρο που μετέφερε τον άνδρα (είχε τις αισθήσεις του) στο νοσοκομείο.

Η ΔΩΡΕΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΛΕΣΣΑ

Το ΕΚΑΒ ΝΔ Ελλάδας δεν είχε ούτε μια μοτο άμεσης επέμβασης ώστε να σπεύδει σε περιστατικά πολύ πιο γρήγορα από τα ασθενοφόρα και να σώζει ζωές.

Καποια στιγμή εμφανίστηκε δωρητής κα ιείχε προσφερθεί να χαρίσει στο ΕΚΑΒ μια ολοκαίνουργια και πλήρως εξοπλισμένη μοτο, αλλά η δωρέα καθυστερούσε λόγω... γραφειοκρατίας αφού έπρεπε να εγκριθεί από διάφορα τμήματα του φορέα.

Τελικά η δωρέα έγινε (φωτό) και πλέον η μηχανη του ΕΚΑΒ σώζει. Αν και ο δωρητής ήθελε την ανωνυμία του εν τούτοις πάνω στη μοτό υποχρεωτικά αναγράφετα: "Δωρεά Αφοι Πλέσσα"

 

Πηγή: molonoti.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews