ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/9/20

Ολόσωμες στολές στο προσωπικό του ΕΚΑΒ παρέδωσε η Αντιπεριφέρεια Φλώρινας

 


Παρασκευή, 18  Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Ολόσωμες στολές στο προσωπικό του ΕΚΑΒ παρέδωσε η αντιπεριφέρεια Φλώρινας

e-ptolemeos.gr

17/09/2020

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας παρέδωσε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 στο ΕΚΑΒ Φλώρινας ολόσωμες στολές υψηλών προδιαγραφών, για τις ανάγκες προστασίας του προσωπικού, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μάχης κατά της πανδημίας (Covid-19).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Μιχαήλ, παρέδωσε το υλικό στο προσωπικό της υπηρεσίας και προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας σεβόμενη το προσωπικό του ΕΚΑΒ, υποστηρίζει εμπράκτως το βαρυσήμαντο και απαιτητικό του έργο, την τρέχουσα περίοδο της υγειονομικής κρίσης. Στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και τηρούμε όλοι τα μέτρα υγιεινής και αυτοπροστασίας». 

 

Πηγή: e-ptolemeos.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews