ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/9/20

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ μετά την περιπέτεια της υγείας του


Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ μετά την περιπέτεια της υγείας του

e-ptolemeos.gr

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του:

»Με την παρούσα επιστολή μετά την τελευταία περιπέτεια της υγείας μου που είχε αίσιο τέλος νιώθω την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους ιατρούς του Καρδιολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Πτολεμαΐδας ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ κ Ελευθεριάδη Δαμιανό, κ.Ελευθεριάδη Νεοκλή για την εξαιρετική τους ιατρική κατάρτιση και την αμέριστη προσφορά τους κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου, καθώς επίσης και στο εξαιρετικό νοσηλευτικό προσωπικό για την ευσυνειδησία τους και την αμέριστη προσφορά τους. Επίσης ευχαριστώ θερμά τους εφημερεύοντες γιατρούς και νοσηλευτές του Τμηματος Επειγόντων Περιστατικών.

Θέλω όμως να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Σταύρο Παπασωτηρίου για την άψογη οργάνωση των υπηρεσιών που προσφέρει το νοσοκομείο και την αισιοδοξία και το υψηλό φρόνιμα ευθυνης που εκπέμπει προς ολους τους εργαζομένους του νοσοκομείου.

Τέλος ευχαριστώ πολύ και το ΕΚΑΒ που έδρασε άμεσα κατά τη διακομιδή μου.

Εύχομαι σε όλους υγεία μακροημέρευση και οικογενειακή ευτυχία!

Με εκτίμηση

Άνθιμος Μπιτάκης

Δήμαρχος Αμυνταίου»

 

Πηγή: e-ptolemeos.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews