ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/9/20

Το «ευχαριστώ» από το Ίδρυμα «Νεομάρτυς Γεώργιος» στο ΕΚΑΒ Ιωαννίνων

 

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Το «ευχαριστώ» από το Ίδρυμα «Νεομάρτυς Γεώργιος»

epiruspost.gr

08/09/2020

 

Η χθεσινή ημέρα ήταν δύσκολη για τους ανθρώπους του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Ιωαννίνων «Ο Νεομάρτυς Γεώργιος», λόγω  πυρκαγιάς που ξέσπασε σε παρακείμενη έκταση των εγκαταστάσεών μας.

Η διοίκηση του ιδρύματος και η πρόεδρος Μαρία Τσολάκη με επιστολή τους απευθύνουν ευχαριστίες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση επέμβαση καθώς η φωτιά είχε φτάσει στην αυλή του ιδρύματος.

Επίσης απευθύνουν ευχαριστίες προς την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου, το Δήμο Ιωαννιτών, τις Αστυνομικές δυνάμεις και το Παράρτημα ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, που με την άμεση αντίδρασή τους, ρύθμισαν την κατάσταση και έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να μην τεθούν σε κίνδυνο οι ζωές των ανθρώπων που περιθάλπονται στη Δομή μας.

«Θέλουμε να συγχαρούμε τους υπαλλήλους της Δομής που λειτούργησαν με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα ανάγκης, εκκενώνοντας το κτίριο άμεσα και με ασφάλεια, χωρίς κανένα κίνδυνο για 63 ωφελούμενους μας. Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους ανθρώπους της «γειτονιάς» μας, που πάντα είναι δίπλα μας και έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να παρέχουν την υποστήριξη και τη βοήθειά τους. Τους ευχαριστούμε  πολύ για την αγάπη και κατανόησή τους. Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη πρωτοστάτησαν στη χθεσινή μέρα και ήταν το πιο δυνατό συναίσθημα που εισπράξαμε», αναφέρεται στην επιστολή.

 

Πηγή: epiruspost.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews