ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/9/20

Μεγάλη Πορεία υγειονομικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Βίντεο
Σάββατο, 12  Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews


Πορεία υγειονομικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

grtimes.gr

11/09/2020

 

Πορεία διαμαρτυρίας εν όψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μέλη της Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Ειδικότερα, κρατώντας πανό με τα αιτήματά τους, πλακάτ, μαύρα μπαλόνια και φωνάζοντας συνθήματα, οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων οι οποίοι ξεκίνησαν την πορεία τους από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, επισημαίνουν πως η Δημόσια Υγεία υποφέρει από τις χρόνιες παθογένειες της υποχρηματόδοτησης και της υποστελέχωσης αλλά και ότι τα προβλήματα οξύνθηκαν λόγω και της αντιμετώπισης της πανδημίας.

«Οι Υγειονομικές Μονάδες της Κεντρικής Μακεδονίας αντιμετωπίζουν σημαντικές ελλείψεις προσωπικού, πρόβλημα στη διαχείριση των περιστατικών κορωνοϊού. Δεκάδες συνάδελφοι έχουν νοσήσει. Υπάρχουν ελλείψεις αντιδραστηρίων, έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας, έλλειψη μοριακών αναλυτών, καθυστέρηση στην έκδοση των τεστ. Υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε υποδομές και εξοπλισμό», τονίζουν.


Δείτε την συνέχεια ΕΔΩ


 

Κινητοποίηση ΠΟΕΔΗΝ: Έσβησαν… τούρτα στην είσοδο του ΥΜΑΘ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

grtimes.gr

11/09/2020

 

Στο ΥΜΑΘ κατέληξε πριν από λίγα λεπτά η μεγάλη πορεία που πραγματοποίησαν τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ με αφορμή – για άλλη μία χρονιά – της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην πόλη.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Θυμίζουμε, ότι η πορεία ξεκίνησε από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και διέσχισε το κέντρο της πόλης.

Μάλιστα, τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, κατά την άφιξη τους έσβησαν στην είσοδο του Διοικητηρίου συμβολικά μια τούρτα με σχήμα «ΒΑΕ», φωνάζοντας πως «ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ένα χρόνο μετά που είχε δεσμευτεί την ένταξή μας στα βαρέα και ανθυγιεινά, ωστόσο, αυτό δεν έγινε».

Δείτε την συνέχεια ΕΔΩ
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews