ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/9/20

Στην Νιγρίτα η Μηχανή Ταχείας Επέμβασης του ΕΚΑΒ

 

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

ΣΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

eproodos.gr

 

Μετά από ενέργειες του νέου Διευθυντή της 6ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ Χαρίλαου Λώτη μια νέα υπηρεσία προς τους πολίτες του νομού Σερρών προστέθηκε στο ΕΚΑΒ του τόπου μας. Πρόκειται για τη Μηχανή Ταχείας ανταπόκρισης, με στόχο την έγκαιρη και ουσιαστική παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στους πολίτες του Νομού Σερρών.

Στο πλαίσιο της λειτουργίας της συγκεκριμένης υπηρεσίας, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, η μηχανή ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ βρέθηκε στη Νιγρίτα κατά τη διάρκεια της λαϊκής αγοράς, όπου την υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας, Παιδείας και Αθλητισμού Αργύρης Χατζημάρκος, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών Θεόδωρος Βαδικόλιος και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΚΠΠΠΑ του Δήμου Βισαλτίας Βάϊος Βαδαρλής.

Για τέτοιες ενέργειες αξίζουν συγχαρητήρια στον Διευθυντή της 6ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ, Χαρίλαο Λώτη, καθώς η νέα αυτή υπηρεσία θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο και θα συμβάλει στην ταχύτερη πρόσβαση και παροχή πρώτων βοηθειών.

Πηγή: eproodos.gr

 

Δείτε στο EKABNews

Σέρρες: Ξεκίνησε την λειτουργία η ΜοτοσυκλέταΤαχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ, 1/9/2020About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews