ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/9/20

Πτολεμαΐδα: Τα εύσημα στο Μποδοσάκειο από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ- Νέες προσλήψεις στο ΕΚΑΒ

 

Παρασκευή, 18  Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Πτολεμαΐδα: Τα εύσημα στο Μποδοσάκειο από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ- Νέες προσλήψεις στο ΕΚΑΒ

17/09/2020

ert.gr

 

«Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας με απόλυτη οργάνωση, συντονισμό, και αξιοπρέπεια κατάφερε να διαχειριστεί όλα τα περιστατικά του covid-19  από την πρώτη στιγμή συνεισφέροντας τα μέγιστα στη διαχείριση της πανδημίας. Οι όποιες παρατηρήσεις έγιναν στο παρελθόν έχουν αποκατασταθεί και βλέπει κανείς ότι το συγκεκριμένο Νοσοκομείο, για τις δυνατότητες του, λειτουργεί όπως έπρεπε να λειτουργήσει». Στη δήλωση αυτή προέβη ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, ο οποίος στο πλαίσιο ελέγχου της επιχειρησιακής ετοιμότητας  στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία επισκέφθηκε  το πρωί το Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας, συνομιλώντας για αρκετή ώρα  με τον Διοικητή Σταύρο Παπασωτηρίου.

Σε ότι αφορά τη δυνατότητα ενός νέου χώρου για τον τομέα ΕΚΑΒ της πόλης απάντησε πως « βλέπουμε, είμαστε σε επικοινωνία», για τις προσλήψεις  ανέφερε ότι θα ανοίξει ξανά η πλατφόρμα για νέες προσλήψεις επικουρικού προσωπικού, ενώ, έγιναν προτάσεις για αντίστοιχες διαδικασίες μονίμου προσωπικού, αλλά, αυτό είναι θέμα της Πολιτείας, ενδεχομένως να έρθουν κι άλλα. « Στόχος μας παραμένει η επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα» κατέληξε ο κ. Παπαευσταθίου

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Mαίρη Κεσκιλίδου

 

Πηγή: ert.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews