ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/9/20

Αλλαγή σκυτάλης στο ΕΚΑΒ Κρήτης-Νέος Δ/ντης ο Νίκος Γιαννακουδάκης
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Αλλαγή σκυτάλης στο ΕΚΑΒ Κρήτης εν μέσω πανδημίας

cretalive.gr

Η απόφαση Παπαευσταθίου που αιφνιδίασε και προκάλεσε αντιδράσεις

Αλλαγή σκυτάλης στο ΕΚΑΒ Κρήτης, καθώς - όπως μαθαίνουμε - με απόφαση του Προέδρου του Οργανισμού, Νίκου Παπαευσταθίου, αντικαθίσταται ο Διευθυντής Ανέστης Κιούλπαλης και την θέση αναλαμβάνει ο Νίκος Γιαννακουδάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γιαννακουδάκης, Ορθοπεδικός και διευθυντής ΕΣΥ, έχει περάσει και στο παρελθόν από την θέση αυτή, ενώ η "παράδοση - παραλαβή" θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ήδη πάντως, η αιφνιδιαστική απομάκρυνση του κ. Κιούλπαλη (Διευθυντή επίσης της ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου), μαθαίνω ότι προκαλεί αντιδράσεις, ειδικότερα καθώς έγινε εν μέσω της πανδημίας και των δύσκολων συνθηκών στις οποίες καλούνται να δουλέψουν τα πληρώματα του ΕΚΑΒ και στην Κρήτη.

*Στην φωτογραφία ο κ. Ανέστης Κιούλπαλης

Πηγή: cretalive.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews