ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/9/20

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ φέρνουν στην Βουλή την Επιστολή Συνταξιούχων Έβρου σχετικά με την «Αδυναμία του ΕΚΑΒ να ανταποκριθεί στις δευτερογενείς διακομιδές»

 


Κυριακή, 13  Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

 ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ φέρνουν στην Βουλή την Επιστολή Συνταξιούχων Έβρου σχετικά με την «Αδυναμία του ΕΚΑΒ να ανταποκριθεί στις δευτερογενείς διακομιδές»


ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΑ

Θέμα: με επιστολή του θέτει μια σειρά ζητημάτων όπως καταγγελίες στον τοπικό Τύπο για τη μεταφορά ασθενών, κυρίως ανθρώπων μεγάλης ηλικίας, με ιδιωτικά ασθενοφόρα από και προς τα Νοσοκομεία της περιοχής, γεγονός που επιβεβαιώνει την αδυναμία του ΕΚΑΒ να ανταποκριθεί και στις δευτερογενείς μεταφορές καθώς και το γεγονός, ότι καθημερινά έρχονται στην επιφάνεια οι τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν στα νοσοκομεία σε προσωπικό και σε υλικό, όπως ασθενοφόρα και αιτείται απαντήσεων.

Κοινοβουλευτική Ομάδα: ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ημερομηνία: 09/09/2020

Καταθέτοντες: Γκαρά Αναστασία (Νατάσα)

Υπουργεία: Υγείας

 

ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΚΕ

Θέμα: με κείμενό του ενημερώνει σχετικά με το πρόβλημα της μεταφοράς ασθενών κυρίως ηλικιωμένων συνταξιούχων από και προς τα Νοσοκομεία της περιοχής τους αλλά και την αδυναμία του ΕΚΑΒ να ανταποκριθεί και στις δευτερογενείς μεταφορές, ζητώντας οριστική λύση με προσλήψεις προσωπικού και εξασφάλιση όλων των απαραίτητων οχημάτων και αιτούνται την επίλυση του θέματος.

Κοινοβουλευτική Ομάδα: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ημερομηνία: 09/09/2020

Καταθέτοντες: Δελής Ιωάννης

                      Στολτίδης Λεωνίδας

Υπουργεία: Υγείας

 

Δείτε στο EKABNews

Έβρος: Συνταξιούχοι ασθενείς πληρώνουν απ’ την τσέπη τους ιδιωτικά ασθενοφόρα, λόγω αποχής εργαζομένων του ΕΚΑΒ!, 17/08/2020
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews