ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/9/20

Συνεχίζεται ως το τέλος Σεπτεμβρίου η αποχή του ΕΚΑΒ από δευτερογενείς διακομιδές – Θωμάς Σαραφίδης: Αυτά να τα βλέπουν οι διοικήσεις των νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας

 

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Συνεχίζεται ως το τέλος Σεπτεμβρίου η αποχή του ΕΚΑΒ από δευτερογενείς διακομιδές – Θωμάς Σαραφίδης: Αυτά να τα βλέπουν οι διοικήσεις των νοσοκομείων της δυτικής Μακεδονίας

prlogos.gr

04/09/2020


Αυτά να τα βλέπουμε «εμείς»,… να τα βλέπουν και οι διοικήσεις των νοσοκομείων της δυτικής Μακεδονίας με εξαίρεση το Γ.Ν. Καστοριάς η διοίκηση του οποίου εδώ και χρόνια συμβάλλει στο έργο των δευτερογενών διακομιδων αναλαμβάνοντας τον κύριο όγκο και το ΕΚΑΒ να συνεπικουρεί, όπως το λέει ο νόμος.

Έχουμε την υπομονή και την διάθεση να δώσουμε λύσεις , αρκεί να θέλουν και οι διοικήσεις των νοσοκομείων που εδώ και αρκετά χρόνια μας φόρτωσαν δουλειές που δεν εμπίπτουν στα καθήκοντά μας ούτε και στον σχεδιασμό του ΕΚΑΒ.

Παρόλα ταύτα συνεχίζει το ΕΚΑΒ να συνεπικουρεί και να καλύπτει κενά στον προγραμματισμό των δευτερογενών διακομιδων.

Η Ευθύνη για τα εξιτήρια και τις επανεξετάσεις βαραίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ τα νοσοκομεία οποίος προσπαθεί να πείσει τους πολίτες για το αντίθετο είναι μεγάλος ψεύτης ή είναι αναρμόδιος να απαντήσει και να εκφέρει γνώμη!

Η αποχή από δευτερογενείς διακομιδές

Συνεχίζεται ως το τέλος Σεπτεμβρίου, η οποιαδήποτε ταλαιπωρία οφείλεται σε πολλούς ( το υπουργείο υγείας έχει δώσει οδηγίες στις Υ.ΠΕ.) εκτός από τους Διασώστες του ΕΚΑΒ.

Πηγή: Sarafidis Thomas

 

Πηγή: prlogos.gr

 

Δείτε στο EKABNews

Το Γ.Ν. Κομοτηνής ευχαριστεί το ΕΚΑΒ για την παραχώρηση ασθενοφόρου για τις δευτερογενείς διακομιδές, 4/9/2020About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews