ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/9/20

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Κέρκυρας συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για την Καρδίτσα

 

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Κέρκυρας συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για την Καρδίτσα

enimerosi.com

 

Έμπρακτη στήριξη στους πλημμυροπαθείς της κοινότητας Αγίου Θεοδώρου στην Καρδίτσα, μετά την πρωτοβουλία του Τομέα Κέρκυρας του ΕΚΑΒ

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Την έμπρακτη συμπαράστασή τους στους πληγέντες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Καρδίτσα αποφάσισαν να δείξουν οι εργαζόμενοι στον Τομέα Κέρκυρας του ΕΚΑΒ ζητώντας τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων ευαισθητοποιημένων συμπολιτών τους.

Όπως ενημέρωσε ο υπεύθυνος Τύπου των εργαζόμενων στον Τομέα Κέρκυρας του ΕΚΑΒ, Θωμάς Μπαντάς, «Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Κέρκυρας συμπαραστέκονται  εμπράκτως στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας και αποφάσισαν να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να σταλούν στην κοινότητα του Αγίου Θεοδώρου Καρδίτσας που χτυπήθηκε από την θεομηνία.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνει στο χώρο του ΕΚΑΒ Κέρκυρας στην Πλατυτέρα.

Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν σε αυτή την πρωτοβουλία των εργαζομένων είναι ευπρόσδεκτοι».

Πηγή: enimerosi.com


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews