ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/9/20

Η πρώτη απόφαση για περιοριστικά μέτρα σε διαδήλωση

 

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Η πρώτη απόφαση για περιοριστικά μέτρα σε διαδήλωση

kathimerini.gr

 

Την πρώτη απόφαση για λήψη περιοριστικών μέτρων σε διαδήλωση πήρε η ΕΛ.ΑΣ. με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών να υπογράφει τη σχετική διαταγή.

Συγκεκριμένα, με βάση τις διατάξεις του νέου νόμου για τις δημόσιες συναθροίσεις, η αστυνομία υποχρεούται να δημοσιεύει τις αποφάσεις στο astynomia.gr και βάσει αυτών επιβάλλει περιορισμούς στην αυριανή διαδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος.

Οπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. «οι συναθροιζόμενοι στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών κατά την πορεία τους προς το Μέγαρο Μαξίμου θα καταλάβουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Πανεπιστημίου, ακολούθως αριστερά επί της οδού Πεσμαζόγλου – αριστερά επί της οδού Σταδίου όπου θα καταλάβουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας – αριστερά επί της οδού Β. Γεωργίου Α’ – Λ. Β. Σοφίας όπου θα καταλάβουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας».

Σημειώνεται πως η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος έχει απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση μπροστά από τα Προπύλαια την Πέμπτη στις 18:00 και ζητεί -μεταξύ άλλων- από την Κυβέρνηση να εξασφαλίσει την επιβίωση όλων των εργαζομένων στο Θέαμα – Ακρόαμα που έχουν εγγραφεί στο ΕΡΓΑΝΗ από 1/1/2019 ως σήμερα, καθώς και όλων των καλλιτεχνών και δημιουργών (αυτοαπασχολούμενων χωρίς προσωπικό).

 

Πηγή: kathimerini.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews