ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/9/20

Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου Ξάνθης στο ΕΚΑΒ Καβάλας για παραχώρηση ασθενοφόρου

 

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 


Facebook Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

22/10/2020

 

Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

ΠΡΟΣ: κ. Χαρίλαο Λώτη

Δ/ντή 6ης και 9ης Περιφέρειας Ε.Κ.Α.Β.

Παιδόπολη, 65204 Καβάλα

 

Θέμα: «Ευχαριστήριο για παραχώρηση ασθενοφόρου».

 

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ξάνθης, θα ήθελε να σας εκφράσει τις θερμότατες ευχαριστίες της για την άμεση ανταπόκρισή σας στο ζήτημα της παραχώρησης ασθενοφόρου οχήματος ώστε να καλυφθούν οι τρέχουσες, και εξίσου σημαντικές, ανάγκες του Νοσοκομείου μας (δευτερογενείς διακομιδές, επανεξετάσεις και εξιτήρια).

Η συνεισφορά σας αυτή, στη κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα αλλά ιδίως για το Νοσοκομείο της Ξάνθης που δοκιμάστηκε με μεγάλη σφοδρότητα το προηγούμενο διάστημα και που βρίσκεται σε μια ευαίσθητη περιοχή, αποτελεί σημαντική παρέμβαση και πρότυπο λειτουργίας και συνέργειας μεταξύ των δημοσίων φορέων σε δύσκολες περιόδους.

Ευελπιστούμε στην συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας μας, ώστε να βγούμε νικητές από αυτήν τη δύσκολη μάχη στην οποία πρέπει όλοι να είμαστε προσηλωμένοι, ενωμένοι και δημιουργικοί.

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου

Ροφαέλα Ελένη

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews