ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/9/20

Σεμινάριο για την Προνοσοκομειακή Αντιμετώπιση Τραύματος στη Σύρο

 

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Σεμινάριο για την Προνοσοκομειακή Αντιμετώπιση Τραύματος στη Σύρο

naxostimes.gr

10/09/2020

Στη Σύρο πρόκειται να διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το 3ο εκπαιδευτικό σεμινάριο Προνοσοκομειακής Αντιμετώπισης Τραύματος (PHTLS).

Το σεμινάριο διοργανώνουν η Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και με την εθελοντική προσφορά των στελεχών του Εθνικού Κέντρου PHTLS.

Απευθύνεται σε διασώστες του ΕΚΑΒ και σε εργαζόμενους της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, όπως γιατρούς, νοσηλευτές, πληρώματα ασθενοφόρου Κέντρων Υγείας, Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων και Περιφερειακών Ιατρείων των Κυκλάδων.

Την εκπαίδευση θα πραγματοποιήσουν οι Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές του Εθνικού Κέντρου PHTLS.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται: «Παραμένοντας συνεπείς στη στρατηγική κατεύθυνση για συνεχή επένδυση από κοινού στο ανθρώπινο κεφάλαιο, οι ανωτέρω φορείς εδραιώνουν τον κοινό κώδικα επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκομένων επαγγελματιών υγείας στην προνοσοκομειακή αντιμετώπιση του τραύματος. Ο κώδικας αυτός περικλείει γνώσεις και αρχές, που επικεντρώνονται στη θεώρηση του πολυτραυματία ως μια αδιάσπαστη ενότητα με ειδικές ιεραρχημένες ανάγκες και στην προαγωγή της κριτικής σκέψης ως θεμελίου λίθου για την παροχή ποιοτικής φροντίδας στον άνθρωπο».

Πηγή: naxostimes.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews